top of page

The Delivery Group

Public·252 members

Секрети гармонійного гардероба

Дівчата, у мене справжня дилема з цим гардеробом перед важливою поїздкою у відрядження, бо спочатку планувалися ділові зустрічі на вищому рівні, де треба тримати марку, а потім нам раптово додали неофіційну екскурсійну частину містом у спеку. Одразу зрозуміла, що звичайна строга сукня-футляр тут взагалі не врятує, бо я в ній або засмажусь під сонцем на прогулянці, або буду виглядати надто пафосно серед колег у неформальній обстановці. Тепер гарячково шукаю якийсь універсальний варіант, де верх і низ гармонійно поєднуються, але при цьому їх можна носити окремо і комбінувати з іншими моїми базовими речами з валізи, щоб не тягнути з собою купу зайвого вантажу.

11 Views
Duke Evan
Duke Evan
Jul 19

О, як я вас розумію, бо сама минулого літа постійно стикалася з проблемою, коли вранці треба бігти на ділову зустріч, а ввечері хочеться просто погуляти парком з друзями і не виглядати при цьому так, ніби ти щойно втекла з нудного засідання ради директорів. Для мене справжнім порятунком у таких ситуаціях стали якісні та стильні

, які зараз роблять неймовірно різноманітними, тому це вже давно не просто нудні офісні брюки з піджаком. Я собі нещодавно прикупила кілька чудових варіантів, де замість стандартного низу йдуть легкі шорти або навіть стильні бриджі, а зверху може бути як легкий блузон, так і акуратна майка чи трендовий топ із тонким кардиганом у комплекті. Особливо мені подобаються варіанти, де в наборі йде ніжна сукня з легким накидним жакетом, адже це виглядає максимально жіночно і водночас неймовірно практично, бо вдень ти захищена від сонця, а ввечері можеш скинути верхній шар і залишитися в ефектному вбранні.

bottom of page